صفحه اصلی > ارشد | دکتری > کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات
رشته مدیریت فناوری اطلاعات اولین باردرسال 1380 در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد. پس از آن دانشگاه تهران الزهر ا و تربیت مدرس و درسال 1384 دانشگاه شهید بهشتی نیز به جمع سایردانشگاه های پذیرش کننده ها اضافه شد. درسال 1385 دانشگاه زاهدان دراین گرایش پذیرش نمود و با توجه به نیاز و استقبال داوطلبین در حال حاضر در اکثر دانشگاه های کشور در این رشته پذیرش دارند.
با توجه به زندگی در عصر دیجیتال و وابستگی بیش از اندازه سازمانها به فناوری، افراد فعال در رشته فناوری اطلاعات از بازار کار مطلوبی در داخل و خارج کشور برخوردار هستد و با توجه به نوظهور بودن و کاربردهای فراوان این رشته، آینده روشنی در انتظار آن است. افراد فارغالتحصیل این رشته میتوانند به عنوان کارشناسان و مدیران فناوری اطلاعات در سازمانهای مختلف مشغول به کار شوند و یا در حوزههای تخصصی این رشته مانند مدیریت پروژههای فناوری اطلاعات، حوزه تجارت الکترونیک و توسعه کسبوکارهای دیجیتال، کارآفرینی در فضای دیجیتال و …فعالیت کنند.
همچنین میتوانند در حوزههای دیگری مانند هوش کسبوکار، تحلیل داده و بازاریابی دیجیتال فعالیت کرده و با کسب تجربه کافی، به عنوان مشاوران حوزه فناوری اطلاعات، در سازمانهای مختلف فعالیت داشته باشند. در خصوص بازار کار مدیریت فناوری اطلاعات مهمترین فضاهای کاری این رشته عبارتند از: کارشناس و مدیر فناوری اطلاعات، بازاریابی دیجیتال، توسعه کسبوکارهای دیجیتال، توسعه و پیادهسازی سیستمهای اطلاعاتی، مدیریت پروژههای فناوری اطلاعات و حوزه تحول دیجیتال در سازمان
←گرایش های مدیریت فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی ارشد عبارتند از:
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
برنامه درسی کلاس های آمادگی کنکور کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات موسسه آموزش عالی آزاد ماهان با برترین اساتید ایران با بیشترین تعداد قبولی و رتبه های برتر در ایران را می توانید از طریق لینک زیر مشاهده و دانلود نمائید.
بودجه بندی آزمون کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات موسسه آموزش عالی آزاد ماهان با برترین اساتید ایران با بیشترین تعداد قبولی و رتبه های برتر در ایران را می توانید از طریق لینک زیر مشاهده و دانلود نمائید.
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
مشاوره رایگان کارشناسی ارشد و دکتری
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد